yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın yahut müstacel gidiş vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son rütbe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir doğrultuının bulutsuz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yukarıda bucak yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık kuruluşyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mirlangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre ortamında hadise yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yangın Merdiveni Kapısı Yeniden yalnızca 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla dokumaların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylece mimarilardan çıkış imkânsız olabilir. En sağlıklı seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi evet da baştan aşağı engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu pozisyon kişi kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik pası kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page